Pitkäjärven Nuorisoseura ry
NS-logoLehtola

Toiminta

Järjestämme jäsenillemme retkiä ja harrastusmahdollisuuksia. Kokoonnumme viikoittain seuratalo Lehtolassa yhdessäolon ja talkootoiminnan merkeissä. Kesäaikaan kokoonnumme viikottain kylän yhteisellä uimarannalla.

Talviaikaan ylläpidämme talkoovoimin luistelukentttää ja retkiluistelurataa Kylänlahdella sekä hiihtolatuja jäällä ja pelloilla, mikäli se on sää- ja jääolojen puolesta mahdollista.

Teemme retkiä vuosittain muun muassa kesäteatteriin ja muihin jäsenistöä kiinnostaviin kohteisiin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Kylanrannassa
retkiluistelurata
luistelukentta

Ajankohtaista tietoa toiminnastamme löydät Facebook-sivuiltamme. Liity Facebook-ryhmään Luistelua Pitkäjärvellä, niin voit talvisaikaan tarkistaa luisteluradan tilanteen.

Seurantalo Lehtola Seuran postiosoite: info (at) pitkajarvennuorisoseura.fi Tatu Arvonen p. 0400 -644 852
Laasolantie 751 Suntialantie 28 www.facebook.com/pitkajarvennuorisoseura Ari Keskinen 050 - 5242 788
35100 Orivesi as. 35100 Orivesi as. Sivujen toteutus Mediawerstas Heikki Keskinen 050 - 540 8499